Zalety mieszanek owoców

Borówka amerykańska i malina
Mają właściwości przeciwutleniające oraz wzmacniające błony komórkowe i żyły.
Truskawka i brzoskwinia
Pomagają chronić serce i wzrok.

Jeżyna i melon
Źródło witaminy A i C oraz przeciwutleniaczy.
Truskawka i banan
Pomagają zapobiegać zapaleniom oraz zobojętnianiu kwasów żołądkowych.
Truskawka i kiwi
Źródło witaminy C i przeciwutleniaczy. Mogą zapobiegać problemom układu oddechowego.
Mango i jeżyna
Źródło beta-karotenu i przeciwutleniaczy, pomagają chronić wzrok.
Jeżyna i ananas
Wspierają zapobieganie nowotworom i wspomagają układ trawienny.
Ananas i mango
Źródło witaminy C.
Mango i brzoskwinia
Źródło błonnika i witaminy C.
Kiwi i melon
Doskonałe źródło witaminy C oraz witaminy A. Pomagają chronić wzrok i zapobiegać problemom układu oddechowego.
Malina i kiwi
Doskonałe źródło przeciwutleniaczy i witaminy C, zapobiegają starzeniu się.
Jeżyna i borówka amerykańska
Wspierają efekt przeciwutleniający, pomagają chronić mózg przed wpływem stresu oksydacyjnego i mogą zapobiegać nowotworom.
Truskawka i borówka amerykańska
Mogą pomóc w zwalczaniu drobnoustrojów.

Brzoskwinia i banan
Kombinacja przyjazna dla żołądka.
Papaja i żurawina
Może korzystnie wpływać na nerki i problemy układu moczowego.
Papaja i truskawka
Źródło witaminy C, wspomaga układ trawienny.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com